Lesaanbod


Muay thai voor kids 6 t/m 11 jaar: 

Hier zullen wij gedurende drie kwartier dat deze les duurt de kinderen in de leeftijd 6 t/m 11 jaar in spelvorm de technieken van het muay thai kickboksen bij brengen. In deze les staat de spelvorm en sportief bezig zijn met elkaar voor op.

Muay thai Kickboksen 12 t/m 15 jaar: 

In deze lesuren wordt de jeugd tussen de 12 en 15 jaar vertrouwd gemaakt met de technieken uit het muay thai kickboksen. Deze technieken zullen bestaan uit stoot en trap combinaties die op verantwoorde wijze met elkaar en op een stootzak zullen worden doorgenomen. Op vrijdag en maandag zullen deze technieken uitsluitend en alleen op een bokszak worden geoefend. Tijdens deze lessen staan  de woorden sportiviteit en respect voor je medemens centraal.

Boks- zaktraining Techniek/Conditie: 

Tijdens deze trainingen worden de Muay thai technieken uitsluitend en alleen geoefend op de stootzak. Tijdens de techniek training zal er meer aandacht besteed worden aan hoe de technieken van het muay thai moeten worden uitgevoerd op de stootzak. Bij de conditie training zal er meer de nadruk worden gelegd op het conditionele gedeelte van deze sport. Hierdoor zal de conditionele training  ook zwaarder zijn dan de techniek training.

Kickboks Training gevorderde:

De les Muay thai voor gevorderden zal bestaan uit techniek/sparring training met elkaar. Hier worden de beoefenaars van deze sport vertrouwd gemaakt met het Muay thai / Kickboksen. Ook hier zal het conditionele gedeelte van de sport niet worden overgeslagen.

Kickboks Training Beginners:

De les Muay thai voor beginners  zal bestaan uit techniek training waarbij de nadruk gelegd zal worden op de basis technieken van het kickboksen. Ook hier zal het conditionele gedeelte van de sport niet worden overgeslagen.

MMA:

Ook wel Mixed Martial Arts is een combinatie van verschillende traditionele oosterse gevecht kunsten. Deze combinatie is het Judo, Karate, Taekwondo, Worstelen en Boksen die tot 1 sport zijn samen gevoegd. Tijdens deze les worden de grond en staande technieken op een verantwoorde wijze aangeleerd.Boks-fit/ Circuit training

Circuit training: 

Deze training bevat de perfecte balans tussen vechtsport en krachtsport. Deze zeer gevarieerde workout bevat zowel kickboksen, kracht training. Denk aan het werken met kettlebell, ropes, dummbles, sled training workout, medicine balls, etc. Je kunt deze les op eigen niveau  volgen zodat je met een voldaan gevoel de sportschool verlaat. Zie jezelf stappen vooruit maken na deze circuittraining!

Total work-out

Tijdens de total work-out werk je samen op de pads en trapkussens, ook wordt hier gewerkt aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Spartan Work-out (vanaf 9 mei)

In deze les staan conditie, kracht, fitheid en eventuele kilo’s verliezen centraal. Tijdens deze training kan op korte termijn al resultaat behaalt worden. Dit omdat na elke training jij jezelf kan controleren op het behaalde resultaat. Deze trainingsvorm wordt binnen en of buiten beoefend, dus neem altijd sportschoenen mee.

Vrij trainen

Je kunt 3 kwartier voor jezelf bezig zijn. Denk aan een circuit uitzetten of zelf je techniek verbeteren op de bokszak. Maar je kunt ook wat dumbells uit het rek pakken om aan kracht training te doen. Kortom 3 kwartier wat je zelf afwisselend in kan delen!  Deze mogelijkheid zit in je abonnement. Neem je iemand mee die geen lid is, betaald €5,-

Tip: Perfect om als ouder en kind samen te trainen.

Fit + Training

FIT+, het training uur voor mensen vanaf 35 jaar. Voor 35 plussers die geen zin meer hebben om scherp te sparren, hard af te zien, maar lekker ontspannen hun ding willen doen. De les zal bestaan uit kickboks oefening met partner die zullen worden afgewisseld met ontspannen cardio en kracht oefeningen. Doe eens mee en ervaar de relaxte sfeer bij Sports Academy Schreiber.

Kids Kickboksen 12 t/m 16

Op de woensdag van 18.30 tot 19.30 uur is er door ons nu ruimte gecreëerd voor de kinderen van 12 tot 16 jaar die meer wedstrijd gericht zouden willen trainen. In dit uur voor de gevorderde kids zal het training tempo hoger liggen en zal er ook meer gespard worden. Bob, Irma of Ricardo zullen jullie naar dit uur doorsturen wanneer wij vinden dat jij er klaar voor bent.