COVID-19 18-03-’20

COVID-19 18-03-’20

Kom ik een Positivo tegen in de supermarkt waar ik weer net als gister mensen met karren zag lopen met een kop en zegt tegen mij dat ik zo negatief ben in mijn COVID-19 stukjes. Ik ken de man van gezicht en vraag vriendelijk en geduldig aan hem wat voor werk hij doet. Ik studeer nog was zijn antwoord. Woon je op jezelf of bij je ouders was mijn tweede vraag. Tijdelijk bij m’n ouders.

Ik schoot bijna in de lach die ik gelukkig kon verbloemen en probeerde serieus aan hem te vragen of de koelkast wel goed gevuld was ? Ja hij moest nu even boodschappen doen want z’n moeder had het even druk, maar dat was geen probleem want hij had toch geen colleges meer op het moment. Ik beloofde hem dat ik positiever zou zijn in mijn volgende stukjes en liep door. Ik luister regelmatig naar NH radio waar dan meerdere van dit soort Positivo’s aan het woord komen. Mensen met goeie adviezen met de gemiddelde leeftijd van 65. Ja heel lief hoor, maar als het inkomen gedekt is zou ik ook een stuk positiever zijn. Neem onszelf nu kwalijk dat we niet bij de overheid zijn gaan werken of gewoon een baan waarbij ik/we een baas hebben die wat er ook mocht gaan gebeuren ons loon moet betalen.

Mensen wat hoop ik dat het 6 april ten einde is alhoewel ik nu eigenlijk al weet dat dit niet het geval zal zijn. Irma en ik hopen dat onze leden ons trouw blijven, ons zullen blijven steunen dat we door kunnen gaan. Positief is dat wij belasting uitstel hebben gekregen vandaag. Dat we dan straks dubbel moeten betalen vergeet ik nu maar even want betalen moeten we het toch, beetje uitstel van de executie anders gezegd.

Hebben we nog iets positiefs ? Zeker want ons hondje Vriend werd al veel uitgelaten want vind dat je daar altijd tijd voor moet maken, maar nu loopt ze minimaal 3 a 4 uur per dag. Als ze thuis is ligt ze helemaal uitgevloerd. Nou we gaan nog maar even een rondje doen …………