COVID-19 16-03-’20 Team Schreiber.

 

COVID-19 16-03-‘20

Ja en gister was het dan zover, de grootste nachtmerrie die geen nachtmerrie is, maar de harde waarheid werd. Wie had dit kunnen verzinnen en wie had dit zien aankomen. Tuurlijk hebben we de verhalen uit China en Italie gehoord, maar dit zou ons toch nooit zo gaan raken ?

Toch wel en onze sportschool moest toch echt z’n deuren sluiten. In de ochtend hadden wij nog met wat collega sportscholen gebeld toen het nog geen verplichting was wat zij eventueel besloten hadden om dicht te gaan of niet. Deze beslissing hebben wij uiteindelijk niet hoeven te maken, maar deed de overheid voor ons. We hebben hier een traantje voor weg moeten pinken.

Luister ik ben een enorme doom denker en zie altijd beren op de weg en apen in de boom, hou overal rekening mee, maar deze had ik echt niet zien aankomen. Dat het zover zou komen …….. wij en alle gyms, kroegen, horeca gelegenheden, theaters, sporthallen en zo kan ik nog even door gaan moeten tot 6 april dicht, maar dan ? Is het dan voorbij, kunnen we weer open ? Niemand kan het vertellen en die onzekerheid word ik helemaal mesjokke van. Irma en ik hebben al jaren een werkweek van 8 dagen, klinkt heel zwaar, maar het is altijd onze hobby geweest waar wij ons werk van hebben kunnen maken. Dus is geen verplichting, maar nu opeens drie weken niets doen en afwachten tot je als een “Sitting Duck” wordt afgeschoten. En worden afgeschoten bedoel ik mee tot we op ons reet gaan. Want wie zegt dat het de 6de april voorbij is ? Normaal vind ik altijd bij elke ellende die ik in m’n leven mee heb moeten maken een stukkie humor of leerpunt, maar bij dit kut verhaal heb ik dat niet kunnen vinden.

Een nachtmerrie, een nachtmerrie is het, anders kan ik het niet noemen ………
Morgen weer een dag en we houden jullie update ! Irma Verhoeff Bob Schrijber