CORVID19 17-03-’20

COVID-19 17-03-‘20

Dat Rutte ons gister in zijn toespraak vertelde dat we het virus allemaal gaan krijgen stelt me gerust want we hebben namelijk nog nooit iets gekregen wat Rutte heeft beloofd. We gaan het zwaar krijgen was zijn verhaal en beloofde ons dat er hulp voor alle ondernemers zal komen die dat nodig mogen gaan hebben ………

Mensen wat is het moeilijk om positief te blijven en elke ondernemer, zzp er, eigen baas begrijpt exact wat ik bedoel. Waarom zijn ik en Irma met onze stomme kop niet gewoon voor een baas gaan werken ? Waarom zijn we niet gewoon met onze reet op de bank blijven zitten met een dikke uitkering in de zak ? Nee we moesten zo nodig voor ons zelf beginnen, een sportschool, leuk joh. We lopen lekker veel met ons teckeltje Vriend om de tijd toch een beetje op te vullen. Dan komen we altijd van allerlei verschillende type mensen tegen. We zijn en dan vooral ik een slappe ouwehoer, praatje Piet noem ik dat altijd. Zo’n praatje die eigenlijk geen inhoud heeft alhoewel het soms wel eens ergens over gaat.

Het hamsteren bv. Moest laatst een potje spruiten halen. Alles gewoon weg en stond er een vrouw in de rij het leek wel een dag voor kerst ? Een kar met een kop met bovenop twee grote pakken toilet papier ? We gaan hamsteren als je dan maar wel je reet kan afvegen hahaha. Ja het belang van wc papier zie ik niet zo want een handje water werkt volgens mij ook prima, maar goed zo heeft ieder zijn prioriteiten als het om hamsteren gaat. Ja wij hebben nog niet gehamsterd, is het nodig als wij straks ook een lockdown krijg.

In Frankrijk is die om 12.00 uur vandaag van kracht. Dat houd in dat je alleen met een speciale toestemming de deur uit mag. Ja om heel eerlijk te zijn zijn een paar potten extra in je kelder dan wel lekker om in huis te hebben. Maar goed, m’n “vriend” Rutte heeft gister beloofd dat we geen lockdown gaan krijgen …………. Bob Schrijber en Irma Verhoeff houden jullie op de hoogte.