Automatische incasso

We hebben er even over na moeten denken want snijden ons zelf hiermee misschien in de vingers. Aan de andere kant eerlijk leeft het langst en behandel een ander zoals je zelf graag behandeld zou willen worden.

Op maandag 23-03-‘20 kregen wij allen te horen dat deze ellende waar iedereen nu in zit waarschijnlijk en dit is nog niet helemaal zeker tot 01-06-‘20 gaat duren. Is het van onze kant dan eerlijk om zonder iets hierover te zeggen wij de incasso’s gewoon door laten lopen ?

De incasso’s zijn voor ons van levens belang, belangrijk dat de sportschool kan blijven bestaan. Maar zeggen hier direct achteraan dat iedereen vrij is om de incasso die bij hem of haar wordt gedaan terug kan halen.

Bij het oprichten van onze gym hadden wij met veel doom scenario’s rekening gehouden, brand, waterschade en wat voor ellende dan ook nog meer, maar een virus die ons gedwongen binnen zouden houden kwam alleen in films voor.

Mensen wat wij hopen, hopen, wij zeggen hopen dat we zo snel mogelijk de deuren weer open kunnen gooien. Hopen dat 01-06 de datum gaat worden dat we elkaar weer kunnen zien en weer kunnen knallen.

Alle members en iedereen die jullie liefhebben, pas op jezelf en blijf gezond. Hopelijk tot snel !!!